10 خوراکی خطرناک و مرگ آور! + عکس | تغذیه سالم

غذا جزو برنامه های مهم و اصلی هر فرد در شبونه روز هستش و واسه خیلی از مردم صرف وعده های غذایی کاری لذت بخشه.با این حال بعضی مواد غذایی باید با احتیاط مصرف شه چون مصرف بیشتر از اندازه اونا می تونه به مسمومیتای کشنده منجر شه.

لوبیای سبز از جمله مواد غذایی محبوب هستش، اما پنج تا شش عدد اونا اگه نپخته باشن، می تونن جون کودکان خردسال رو به خطر بندازن.

لوبیا سبزهای خام دارای لکتینی به نام «PHA» هستن که می تونن منتهی به خونریزی شدید معده شن.

10 خوراکی خطرناک و مرگ آور! + عکس

لکتینا پروتئینایی هستن که نقش شون آسون کردن اتصالات سلول به سلوله. PHA در مقدار بالا یه ماده سمی حساب می شه. گرما دادن لوبیای سبز PHA رو نابود می کنه.

جوز هندی در مقدار خیلی کم به عنوان یکی از طعم دهنده ها و ادویه های مخصوص آشپزی و شیرینی پزی هستش اما مصرف یکجای این ادویه به اندازه بیشتر از چهار گرم می تونه موجب بروز حالت تهوع، توهم و در موارد شدیدتر بیهوشی شه. مصرف این مقدار از جوز هندی در کودکان مسمومیت شدید و مرگ آور داره.

مغز بادام تلخ به مقدار کم شامل سیانور دو پتاس و اسید سیاندریکه که اگه فردی به مقدار زیاد اونو مصرف کنه، مسموم می شه.

مصرف پنج تا 10 عدد مغز بادام تلخ در کودکان می تونه مسمومیت شدید به همراه داشته باشه، در بزرگسالان این تعداد به ۵۰ عدد می رسه.

مانیوک یا کاساوا گیاه بومی مناطق آمریکای جنوبیه که واسه جفت و جور دسر ازش استفاده می شه.

ریشه، برگا و پوست این گیاه نباید به طور خام استفاده شن، و اگه به هنگام جفت و جور مراقبت نشه، می تونن به دلیل ایجاد مسمومیت نتیجه های مرگ بار به همراه داشته باشن.

مصرف گوشت خام هر چند مرگبار نیس اما می تونه موجب ایجاد کرمای نواری در دستگاه گوارش شه. عفونت روده و کاهش وزن می تونه از مشکلات این نوع از عفونت باشه.

مواد غذایی داخل قوطیای کنسرو یا شیشه های کنسرو شده می تونن مرگ آور باشن. ذخیره سازی نادرست یا آلودگی در ورقه های فلزی قوطیای کنسرو می تونن مواد سمی تولید کرده که به سرعت در مواد غذایی حل می شن.

قوطیای کنسرو و شیشه های شامل مواد کنسرو شده باید همیشه در جای خنک و به دور از نور نگهداری شن.

درست کردن کباب یکی از تفریحای مورد علاقه مردم هستش. اما کباب کردن هم می تونه نتیجه های سرطان زا به همراه داشته باشه.

گرما بالا می تونه موجب ساخت هیدروکربنای پلی آروماتیک شه. مخصوصا اگه چربی گوشت به درون آتیش ذغال چکه کنه. هر چی گوشت کبابی مشکی تر شده باشه، شمار مواد مضر که درون گوشت جمع شدن هم زیادتره.

سولانین از ترکیبات گیلکو آلکالوئیدهاست که در سیب زمینی با ظاهر شدن رنگ سبز مخصوصا در قشر زیر پوست اون مشخص می شه.

مقدار زیاد این سم موجب مسمومیت می شه که با نشونه هایی مثل سوزش گلو، حالت تهوع و تعریق شدید و نفس تنگی همراه س.

سیب زمینی رو باید همیشه در جای خنک و تاریک نگاه داشت و به هنگام مصرف هم قسمتای سبز رنگ رو دور انداخت.

بادکنک ماهی در ژاپن به عنوان غذایی لوکس مصرف می شه. روده، تخمدان و کبد این جور از ماهیا شامل سم تترو دوتوکسینه که ۱۲۰۰ برابر کشنده تر از سم سیانوره.

یه بادکنک ماهی می تونه جون ۳۰ نفر رو بگیره. در ژاپن واسه طبخ این ماهی باید دوره های آموزشی طولانی یه مدت رو گذراند. این ماهیا همیشه به وسیله ماهرترین آشپزها سم زدایی می شن و به قیمت بالا هم به فروش می رسن.

محل اتصال ساقه گوجه فرنگی و قسمتای سبزرنگ گوجه فرنگی می تونن تا ۱.۲ درصد شامل سولانین باشه. ۵۰ گرم سولانین می تونه موجب سردرد، حالت تهوع و استفراغ شه.

به خاطر همین هم باید از مصرف گوجه فرنگیای کال دوری کرد و محل اتصال ساقه رو همیشه با احتیاط جدا کرد.

منبع :